Bourgeois zakenkantoor bvba

Ons kantoor

Bourgeois Zakenkantoor Bvba

Als voormalig verzekeringsinspecteur bij de verzekeringsmaatschappijen DKV en Generali, en als docent verzekeringen bij Syntra West,  kent kantoorhouder Michel Bourgeois het klappen van de zweep.  De jarenlange ervaring zette hem er in 2010 toe aan om zijn eigen verzekeringskantoor te starten.  In 2011 is zijn echtgenote Hilde Debrabandere het kantoor komen versterken.

Het verzekeringskantoor richt zich in hoofdzaak tot particulieren, zelfstandigen en KMO’s.  Verzekeringen zijn dikwijls complex, en wij helpen onze klanten om de juiste keuzes te maken.  Daarom maken wij steeds bij meerdere maatschappijen vergelijkende studies  inzake waarborgen, premies en kwalitatieve dienstverlening. We checken aan welke risico’s u mogelijks blootgesteld kunt worden, en wijzen u op ontbrekende verzekeringen of mogelijke dubbele dekkingen.

Daarnaast zijn we uw vertrouwenspersoon en uitgelezen partner bij eender welke schaderegeling.  Als professioneel broker, verdedigen we uiteraard uw belangen.  Indien nodig, komen wij ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen, of verstrekken we u de gepaste bijstand ten aanzien van de Politie, tegenpartij of andere betrokken partijen.

Via deze webstek kan u voortaan ook online aangifte doen van uw schadegeval, 24 op 24u en 7 dagen op 7.  Bezorg ons zo veel mogelijk informatie ( correct ingevuld aanrijdingsformulier, foto’s van de schade, gegevens tegenpartij, enz ) .  Wij doen de rest.

Naast de klassieke verzekeringen, zijn wij ook gespecialiseerd in levensverzekeringen, beleggingsverzekeringen, pensioensparen, fiscaal lange termijn sparen, VAPZ, groepsverzekeringen.

We volgen regelmatig bijkomende specialisatiecursussen en opleidingen, en hebben dan ook de nodige erkenningen bij de financiële toezichthouder FSMA .  We zijn tevens lid van de beroepsvereniging BZB.

 

U leest het goed.  Bij Bourgeois Zakenkantoor zijn uw financiële belangen  in goede handen.

Voor dringende zaken zijn we bereikbaar op volgend permanentienummer : 0475 64 18 12.

Breng gerust een vrijblijvend bezoek aan onze kantoren, waar we u graag van dienst zijn.

 

Tot binnenkort,

Michel Bourgeois en Hilde Debrabandere.